selamat datang ! =))

Jumaat, 20 Januari 2012

saya akan pindah sekolahhhhh :'(

hyeeee ,assalamualaikum .selamat sejahtera .eh ,aku dah kenape ? sigh *
okay ,act aku sayang nak tinggalkan kawan kawan ,sek redza yang busuk tuh ,cikgu cikgu ,makcik tukang sapu yang selalu borak dengan aku .haihh ,tapi apekan daya ,aku kena pergi jua .hahaha ,ayat mintak kaki .
And ,for your information ,aku tak prepare ape ape lagi .malas ,sangat malas tahap dewa dewi .haa ,amekau .Haritu entah kenape ,aku nges tengok gamba aku and kawan kawan time kitorang pergi kl .Ouhhh ,sangat rindu :'( Eh ,aku lupa nak bagitahu bila aku kena daftar ,

                            TARIKH MENDAFTAR : 31/01/2012

Ouhhhhhhhhhh ,kenapa awal sangat ? tapi takpelahhh .Aku jugak yang beriye iye nak pindah ,sekarang dah dapat ,aku sedih pulak .Hahaha ,mama bagi nasihat ,cakap "takpelaa ,nanti dekat sana dapat kawan baru ,belajar masak ,adik suka masak kan ? *aku dah menitiskan air mata .ouhh ! so sad :'( ,nanti belajar baik baik ,jangan nakal ,jangan lupa SOLAT ,jangan buli budak laki dekat situ *aku tergelak kejap ,sebab aku check ada 8 orang je budak lelaki untuk ambilan kedua ni .Then ,the last thing my mom said to me : JANGAN LUPA CALL MAMA KALAU ADA PAPE :'( *aku dah menangis gilaa gilaa time tu .
mama ,adik takan lupa mama and family kayy ? i'm promise !
kayy ,sampai sini jelah aku tulis ye ? bai bai :')

1 ulasan:

  1. poit ! kau buat aku mnges doe.. T.T

    BalasPadam