selamat datang ! =))

Ahad, 15 Januari 2012

sekolah bermula :)

assalamualaikum :)
sorry ,aku dah lama sangat sangat la sangat sangat *aku dah kenape ?
okay .kesimpulan nya aku dah lama tak update belog ni disebabkan malas tahap melampau .haa ,acano tu ? hahahaha . balik pada tajuk .


pada 4hb .1 .2012 .tarikh keramat .huaa huaaa .aku pergi sekolah dengan hati berbelah bagi .nak pergi tapi taknak pergi .ha cano tu ? aku pun tatahu laaa .aku bangun entah pukul berapa ,capai towel .jalan macam merangkak je aku rasa ,hahaha .debukkk ! ha ,amekau ! aku terlanggar ayah aku da .sorry yah ,taknampak jalan pula .ayah aku buat muka geram ,pastu senyum .aku pun balas senyuman dia dengan membuat muka tak besalah .hihi .masuk bath room .mandi time laaaa ! ape lagi kan .lepas tu ,solat ,ambik breakfast then salam mama .bye mama .doakan adik selamat and apa yang cikgu bebel sat lagi masuk dalam kepala otak .hahaha ,ayat aku baik kan ? sorry mama .k ,seperti biasa masuk kerate ,bye bye mama .then ,ambik breakfast makan tanpa mempedulikan mata mata memandang .hahaha ,pelik bona ke aku breakfast dalam kereta ? haiyoo .okay ,sampai sekolah ,turun kereta ,bebudak ni dah pandang aku pelik semacam ,pahal kau ? *sambil angkat angkat kening .hahaha .duduk diam diam ,aku marah kang ,jangan salahkan aku kalau aku maki kau .kdiam :) lepastu p beratok ,cikgu bebel itu ini .aku tengok budak form1 dah macam burung belatuk .anggguk angguk .hahaha ,kelakar gilaa ! lepastu form 4 kena pergi dewan ,aku dengan malasnyaa menapak laa ke dewan .cikgu bebel lagi sampai laaaaa balik .kesimpulannya sekolah bermula dengan perasaan BOSAN .amat amat bosan walaupun dapat jumpa kawan kawan .andddd lastly aku dapat jumpaa dengan fairuz .imishyou baby ,haha kbaii :*






1 ulasan:

  1. yeay ! i miss u too baby !! ahak

    BalasPadam